كرات الجاتوه بالشكولاته
صفحة 1 من اصل 1
كرات الجاتوه بالشكولاته
كرات الجاتوه بالشكولاته
لو متبقي عندك بسكويت او كيك تعالي .. هنا هتعرفي تعملي بيه ايه
او
لو عملتي بسكويت او كيك وفشل معاكي .. هنا هقولك اوعي ترميه وتعالي اقولك برضه تعملي بيه ايه
اكييييييييييييييييييييد تعملي كرات الجاتوة ...
اي كيك او بسكويت
لبن محلي مركز
شيكولاته مذابه
فارمسيلا الوان / جوز هند / مكسرات
* نفتفت الكيك او البسكويت ( بس مش مفتفت اوي ) ونحط عليهم اللبن المكثف والمحلي شويه شويه ونعجن ( وممكن نعجنها بالكريم شانتيه __ بس باللبن المكثف بتبقي احلي انا جربت الطريقتين ) .
* ولو احتاج تاني لبن محلي نحط وهكذا لحد ما نقدر نعملها كور .
* بعد ما عجناها نحطها في الفريزر 4/1 ساعه وبعدين نخرجها ونكورها ونحطها تاني في الفريزر 4/1 ساعه تانيه .
* نسيح الشيكولاته ونسيبها تبرد ( تكون سايحه بارده ) .
* ننزلها في الشيكولاته ونسيبها علي ورق زبده لحد ماتصفي الشيكولاته الزياده وبعدين نحط الفرمسيلا والخله الخشب وبعدين علي الثلاجه ويستحب تبات ليله في الثلاجه وتقدم تاني يوم .
ياريت تجربوة وان شاء الله يعجبكوا
اماسي الرياض- عدد المساهمات : 18
نقاط : 71
تاريخ التسجيل : 11/04/2011
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى